Sorteerbak en Projecten Rek en Kar

Ik had al een tijd sorteer en project dozen verspreid over de vloer staan. Dat was ik beu en daarom heb ik 2 rekken gebouwd om alles in op te bergen.

Voor de sorteerbakken heb ik een rek gebouwd met vanonder schuiven, daarboven vakken voor de bakken in te zetten. In het grote gedeelte heb ik oude schuiven gezet.


Voor mijn projectboxen heb ik een kar gemaakt die naast mijn bureau staat. In deze kar is plaats voor 5 project boxen (dit betekend ook dat ik ga proberen me te beperken tot 5 lopende projecten). Naast de project boxen is er plaats voor SMD bakjes. Om de kar niet te breed te maken heb ik ervoor gekozen om deze schuin erin te schuiven. Vanboven is er nog plaats voor 12 sorteerbakken met veel gebruikte onderdelen (Krimpkous, AMP schoentjes, adereindhulzen, etc).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.