Delta Elektronika 0-15V 15A +5V 13A Labvoeding – Update Frontpaneel

Een paar maanden geleden heb ik dit labvoeding project gepost. Toen was ik er nog niet tevreden over hoe het frontpaneel eruitzag met de tekstlabeltjes, maar toen had ik niet direct een goed idee over hoe het beter te maken.

In tussentijd heb ik nog een 3d printer bijgekocht. Deze print een stuk beter dan de vorige en dat gaf me weer idee├źn. Na wat experimenteren heb ik dit frontpaneel geprint. Het is gemaakt uit 3 laagjes zwarte plastic gevolgd door een filament wissel naar wit op de hoogte waar de letters beginnen.
Het front plaatje is gemaakt uit 2 stukken omdat de breedte groter is dan wat de printer kan.

Het resultaat ziet er als volgt uit:

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.