ICSP Schakelkastje

Voor een project moet ik verschillende microcontrollers op dezelfde print programmeren. Dit resulteert in het veelvuldig in en uitpluggen van de programmer over heel het bord. Dit werd al snel vervelend, daarom heb ik besloten een ICSP schakelkastje te bouwen. In de rommelbak lag nog een schakelaar van een parallelle poort schakel box. Deze heeft 4 posities en meer dan genoeg contacten. Voor ICSP heb ik er maar 3 nodig, maar om ook wat toekomstgericht te denken, en te kunnen schakelen tussen microcontrollers op verschillende voedingen, heb ik ervoor gekozen om de voedingsaansluitingen ook te schakelen.
Als verbindings-connectoren op het kastje heb ik gekozen voor 5-polige DIN connectoren, om de simpele reden dat ik er hier nog veel van heb liggen.

Foto’s:

Binnenin het kastje:

Afgewerkt:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.