Going green – Zonnepaneel installatie

Een paar weken geleden hebben we beslist om zonnepanelen op het dak te laten leggen. We hebben gekozen voor 22 stuks 251W Bisol panelen, met een Piko 5.5 3-fase omvormer. Gisteren heeft Elcubi alles geïnstalleerd.

Foto’s:

De panelen:

De omvormer:

Bliksem beveiliging, nieuwe 3 fase groep en een energy meter:

2 pings

  1. […] 2012 hebben we zonnepanelen laten leggen op het huis van mijn ouders. (Link naar de blogpost). Nu dat ik mijn eigen huis heb is het tijd om ook zonnepanelen te leggen. Hierbij heb ik weer […]

  2. […] 2012 hebben we zonnepanelen laten leggen op het huis van mijn ouders. (Link naar de blogpost). Nu dat ik mijn eigen huis heb, is het tijd om ook zonnepanelen te leggen. Hierbij heb ik weer […]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.