Voeding + en – 0-70V @ 5A – Update

Deze update is niet van vandaag ofzo maar van het voorbije jaar. Ik heb een paar keer kleine dingen gewijzigd en die niet op mijn site gepost en het werd nu tijd om dat toch maar is te doen.

Als eerste update heb ik de transformatoren in 3 stapels rechtop gezet om plaats te besparen en heb ik bij 2 transformatoren telkens 2 spoelen bijgewikkeld voor spanning voor de sturing enzo te voorzien.

Een foto van hoe de voeding er nu uitziet:
Foto voeding

Ook heb ik beslist om met rotary encoders te gaan werken in plaats van QT ic’s. Daarom heb ik bij Sure Electronics 10 rotary encoders besteld (12mm Rotary Encoder Switch With Keyswitch,10pcs) Hiervan ga ik er 4 gebruiken in deze voeding.

Rotary EncoderRotary Encoder

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.