CNC boor/frees machine V2 – Mechanica – Update

Ik heb ben ondertussen al een paar weken met kleine dingen bezig waarvan de meeste mislukken :-(. Wat ik wel gedaan heb ondertussen een lagerhouder voor men Z-as laten maken (ik kan zo een groot gat niet boren hier thuis):
z-as
lagerhouder
Bedankt Jaak!
Verder ben ik aan het wachten om naar de metaalhandel te gaan voor een aluminium staaf van 30mm breed, 10mm dik en 2m lang te gaan kopen om men Z as aan men X as te koppellen. Hiervoor heb ik ondertussen ook al een plaat aluminium gekregen:
aluplaat
Ik ben ook al aan het bedenken hoe ik de X as precies ga construeren. Ik denk dat ik een metalen frame ga maken en daar die glijdrails die ik op men stage heb gekregen ga op maken. Maar hoe ik dat precies kan maken dat weet ik nog niet. Hier is al een tekening van het frame:
tekening x-as

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.